Gaversesteenweg 21, 9820 Merelbeke | 0495/94.05.06 |  facebook

STOELMASSAGE


stoelmassage

Stoelmassage is een vorm van drukpuntmassage waarbij de ontvanger plaats neemt op een ergonomische stoel. Hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug worden bewerkt. De stoelmassage gebeurt in een tijdspanne van ongeveer 15 tot 20 minuten. Deze behandeling is ideaal voor werknemers in een bedrijf of voor mensen met weinig tijd. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop en het lymfesysteem te stimuleren, de energie beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Men gaat zich nadien meer ontspannen voelen en tegelijk energieker.

Wat kan je verwachten bij stoelmassage?

Je neemt plaats op de ergonomische stoel. Je hoeft je niet uit te kleden, en er wordt niet met massageolie gewerkt. Je wordt rechtstreeks op je kledij gemasseerd. Op 15 à 20 minuten wordt je vakkundig gemasseerd op je schouderstreek, nek, hoofd, rug, armen en handen.

Wat zijn de voordelen van stoelmassage?

Het geeft onmiddellijk een aangename ontspanning. Je komt tot rust en kan achteraf met veel energie het werk of andere activiteiten hervatten.

Mensen die regelmatig gemasseerd worden hebben vaak minder last van stress. Zo verhinder je dat stress zich opstapelt. Regelmatig stoelmassage laten uitvoeren, verhoogt het ontspannend effect.

Contra-indicaties

Zoals bij gewone massage zijn er ook contra-indicaties bij stoelmassage. Je hebt de absolute contra indicaties (koorts, pijn, extreme vermoeidheid, besmettelijke huidaandoeningen over het gehele lichaam, kanker of tumoren, algemene infectieziekten, ernstige cardiovasculaire aandoeningen,…) of de relatieve contra indicaties (plaatselijke infecties of besmettelijke huidaandoeningen, of huiduitslag, zwellingen, bloeduitstortingen, breuken, wonden, …)

Concreet
  • Draag loszittende kledij voor Stoelmassage.
  • 20 minuten stoelmassage kost €20. Eventuele verplaatsingskosten worden apart aangerekend aan €0,35/uur.

Maak een afspraak.