Gaversesteenweg 21, 9820 Merelbeke | 0495/94.05.06 |  facebook

RELAXATIEMASSAGE & HOTSTONE


Manuele Lymfedrainage

Mensen die regelmatig gemasseerd worden hebben vaak minder last van stress.
Tijd maken voor jezelf en met vitale energie terug je activiteiten aanvatten, dat is het doel van relaxatiemassage.

Relaxatiemassage is een manuele therapie voor het volledige lichaam. De relaxatiemassage bezorgt je een weldadig gevoel van ontspanning.

Je kan ook kiezen voor hotstone massage. Hier wordt er gebruik gemaakt van basalt-stenen die verwarmd worden. De warme basaltstenen worden dan op het gezicht, buik en rug geplaatst om een totale ontspanning te bekomen. Het effect van hotstone massage werkt diep door. De aangename warmte van de stenen zorgt voor een diepe relaxatie.

Wat kan je verwachten van relaxatiemassage en/of hotstone?

Als je kiest voor een volledige sessie relaxatiemassage, dan wordt het volledige lichaam behandeld, van kop tot teen, voor en achterkant. De spieren worden losgemaakt, de bloedsomloop in de spieren en in de huid wordt gestimuleerd waardoor er een betere stofwisseling op gang komt. Toxines en andere stoffen worden gemakkelijker afgevoerd. Dit geeft uiteindelijk een gevoel van ontspanning. Door het algemeen gevoel van welbehagen verdwijnt de opgehoopte stress en kan het lichaam weer nieuwe positieve energie opdoen.

Heb je last van spierpijnen, reuma, gewrichtsproblemen, dan kan hotstone heilzaam zijn. De warme stenen zorgen voor een diepe inwerking op de spieren.

Testimonial

Michelle (84 jaar)
Ik krijg regelmatig mijn massage aangevuld met voetreflexologie. Ik wil deze afspraak niet missen. Ik voel mij nadien meer ontspannen en rustiger. Ik wil dit verder laten doen.

Concreet
  • Je ligt op een behandeltafel, en de massage wordt op de huid gegeven.
  • De relaxatie-massage duurt een uur, je kan het combineren met hotstone-massage voor anderhalf uur.
  • Relaxatie en hotstone-massage worden gegeven in Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 180.
  • 1 uur relaxatiemassage kost €60
  • 1 uur Hotstone massage kost €75
  • 1,5 uur Relaxatie en Hotstone massage kost €90