Gaversesteenweg 21, 9820 Merelbeke | 0495/94.05.06 |  facebook

Zorgmassage


Zorgmassage

Zorgmassage is een zeer zachte vorm van aanraking met als doel bij te dragen tot welzijn en ontspanning van de kliënt. De positieve prikkels van de zachte aanraking helpen het contact met het eigen lichaam weer te herstellen.

De zorgmassage is een aangepaste en veilige massage die het welzijn van zieken of herstellenden verhoogt. Het is een aanvullende zorg die naast de medische zorg geboden wordt. Massage bij kanker biedt geen genezing, maar ondersteunt via de ontspanning het immuunsysteem en ondersteunt daardoor het herstel. Klachten zoals pijn, slaapproblemen, angst en depressie verminderen als gevolg van deze zachte massage. Dit alles draagt bij tot een verbetering van de levenskwaliteit. Goed om weten is dat elke persoon de massage en de uitwerking ervan anders ervaart.

Zorgmassage kan alleen gegeven worden door masseurs die daartoe een specifieke opleiding genoten hebben. Thérèse Vanderhauwaert heeft haar opleiding gevolgd bij "Massage voor Iedereen" bij Nicole Van Beek, in Lokeren en heeft haar diploma behaald in april 2018.

Concreet

Gelieve contact op te nemen als je interesse hebt in deze specifieke vorm van massage. Samen kunnen we dan overleggen waar je best kan gemasseerd worden, nl bij je thuis of bij Thresor. Bel naar Thérèse op het nummer 0495/94.05.06, of stuur een mail.

Meer info over tarieven, locatie en/of groepslessen?